SAVE THE DATE KAARTEN

* Met liefde ontworpen Save the date kaarten.   * Bestellingen voor 12:00 worden dezelfde werkdag gedrukt en verzonden.  * Luxe papiersoorten en tientallen envelop-opties beschikbaar. * Zeer goede drukkwaliteit.  * Veel mogelijkheden voor personalisatie. * Goede, snelle service.  * Voor al je vragen, ga naar onze informatie-pagina.

1.904.00
1.904.00
1.904.00
1.904.00
1.904.00
1.904.00
1.904.00
1.904.00
1.904.00
1.904.00
2.054.00

SAVE THE DATE KAARTEN op Trouwkaartje.com: GEMAK EN DESIGN

Welkom op Trouwkaartje.com, een plek voor exclusieve trouwkaarten, save the date kaarten en al het andere drukwerk dat je nodig hebt voor je bruiloft. Wij weten hoe ontzettend belangrijk een trouwerij is voor jullie en hoe alles piekfijn geregeld moet zijn. Dit begint natuurlijk al bij de trouwkaart en zelfs daarvoor, bij de save the date kaart. Op deze pagina vind je hiervoor een aantal opties, maar we kunnen nog veel meer leveren: sowieso kun je bij elke trouwkaart een bijpassende save the date kaart bestellen, ook al staat deze (nog) niet op Trouwkaartje.com.

Het verhaal van de save the date in nederland

Toen we zes jaar geleden met onze eerste site begonnen, Wedding Designs, deed eigenlijk bijna niemand in Nederland wat met save the date kaartjes. Wij vonden dat een gemis en begonnen als een van de eersten met een grote, diverse collectie aan save the dates die je meteen op de site kon bestellen. Je kunt deze collectie met save the date kaartjes nog steeds vinden. Het was toen niet mogelijk om de ontwerpen zelf aan te passen, en daarom zijn we in 2017 Trouwkaartje.com begonnen, waar je alle save the date kaarten gewoon meteen zelf kunt aanpassen. Momenteel zijn we hard aan het werk om de collectie op Trouwkaartje.com uit te breiden met verrassende en originele ontwerpen, die allen met veel aandacht en liefde zijn vormgegeven door ons eigen ontwerpteam.

kwaliteit & Veel opties

Onze save the date kaarten worden gedrukt op de beste digitale drukpersen, met allerlei mogelijkheden wat betreft papiersoort, formaat en afwerking. We kunnen zelfs drukken op echt, natuurlijk kraftpapier: een unieke toevoeging aan ons aanbod. Ga in de ontwerptool lekker zelf aan de slag om de teksten aan te passen, eventueel een eigen tijdlijntje toe te voegen, kleur te wijzigen, etc.

Met een gerust hart bestellen

Bovenal willen we dat jullie geen stress en extra zorgen ervaren bij het bestellen van jullie trouwdrukwerk. We staan voor jullie klaar; overdag op werkdagen via de telefoon en email, en ‘s avonds en in het weekend uitsluitend per email. We proberen eventuele problemen altijd zo snel mogelijk op te lossen. Mocht het met de ontwerptool bijvoorbeeld niet lukken, dan kunnen wij ook dat werk voor jullie uit handen nemen. Tenslotte, we zijn ook aangesloten bij het Webshop Keurmerk, waar wij verantwoording aan afleggen.

Reviews over ons drukwerk

“Afgelopen weekend hebben de kaarten gehad, wat zijn ze mooi geworden. Ze zijn ook al de deur uit en we krijgen super leuke reacties. Bedankt voor alles en vooral voor de goede service.” Mevr. van Dalen – 06-2017

“We willen je nog bedanken voor de mooie kaartjes. Gisteren hebben we er al een deel uitgedeeld en de mensen waren hier zeer lovend over. Bedankt voor de hulp!” Dhr. Weyen – 06-2017

Meer informatie nodig? Kijk dan even op onze info-pagina.